Menu
menu

Jag deltar i tre samlingsutställningar i norra Bohuslän:

Galleri Ranrike 6 jun – 28 aug. På galleriet i kommunhuset i Tanumshede ställer några medlemmar i 20-årsjubilerande KVIRR (Konstvandring i Ranrike) ut under rubriken Litet format. Jag visar ett par små landskapsbilder från kusten, i blandteknik.

Linmuséet i Kville 2 jul – 28 aug. Vi är 8 konstnärer och konsthantverkare som visar arbeten på temat Från fiberkonst till skurtrasa. Jag har med ett verk ur en serie som jag gjorde när jag arbetade på pappersverkstad i Litauen och bakade in trasor i stora pappersark, som jag formade för hand.

Solhem konsthall 14 jul – 30 jul. Kvirr-medlemmar visar verk i den till konsthall ombyggda ladan bredvid krukmakeriet. Jag hänger upp en serie som bygger på bildanteckningar i svartvitt från en Skåneresa en tidig höst.